Марковски адвокат

Разовые услуги адвоката

В наше современное время без помощи адвоката не обходится ни одна уважающая себя компания, физическое и юридическое лицо. Помощь специалиста может понадобиться при ведении переговоров, разрешении разного рода споров, как трудовых, так и семейных. Вот тогда мы начинаем задумываться, сколько стоят разовые услуги адвоката, к какому специалисту лучше обратиться.

В основном, цены на разовые услуги адвоката интересуют лиц, которым не нужна постоянная помощь специалиста в данной области. Профессиональная консультация позволит избежать возможных ошибок, выбрать наиболее верное направление решения той или иной задачи. В любой юридической компании есть прайс лист, в котором можно посмотреть стоимость разовых услуг адвоката, что поможет сориентироваться в финансовом плане.

Административные дела

Избежать взаимодействия с представителями закона удается не всегда. В связи с этим, многие решают выяснить, сколько стоят административные дела, и обращаются к специалистам. После анализа сложившейся ситуации, изучения материалов, юрист (адвокат) озвучивает цены на административные дела и говорит о сроках выполнения услуги.

Если дело слишком сложное, стоимость административного дела одна, если нет никаких «подводных камней» – другая. Но в любом случае всё зависит от объема поручения, возлагаемого на адвоката, времени, необходимого для ведения дела, срочности оказания услуги, необходимости выезда в командировку.

Дела особой категории

Для некоторых случаев при отсутствии спора о праве, но необходимости получить решение суда, существует особый порядок рассмотрения дел. Чаще всего люди узнают, сколько стоят дела особой категории, и обращаются в юридическую компанию. Поскольку заявленные требования отличаются особой спецификой (отсутствие спора о правах), стоимость дел особой категории зависит от категории, к которой относится решаемый вопрос, и сложности ситуации.

Стоит помнить, что окончательные цены на дела особой категории могут включать в себя стоимость дополнительных услуг (оплата связи, транспортных расходов, сопутствующих услуг).

Жилищные споры

Сделки, связанные с жилой недвижимостью, не терпят дилетантства, поэтому, чтобы не жалеть о зря потраченных силах и времени, лучше выяснить, сколько стоят жилищные споры, чтобы воспользоваться услугами профессионалов. Обратившись к юристам за решением подобного вопроса, нужно узнать прайс лист на жилищные споры, подготовить необходимый пакет документов и передать полномочия по этому делу грамотному сотруднику юридической конторы.

Стоит помнить, что стоимость жилищных споров зависит от сложности ситуации, объема предъявляемых требований, расходов на дополнительные услуги и других критериев.

Семейные споры

Семейные споры могут затронуть любую семью. Они тяжелы не только в моральном плане, но и несут материальные затраты. Если необходима консультация юриста, нужно узнать, сколько стоят услуги юриста по семейным спорам, в какую контору лучше обратиться.

Помощь специалиста требуется при разводе, расторжении брачного контракта, разделе имущества, определении порядка взаимоотношений с детьми и так далее. В основном цены на семейные споры зависят от сложности проблемы, путей её решения. Узнать стоимость услуг юриста по семейным спорам можно в интернете либо непосредственно при личной встрече с адвокатом. На официальных сайтах юридических фирм можно узнать необходимую информацию, задать интересующий вопрос специалисту в онлайн-режиме.

Арбитражные дела

При разрешении споров, связанных с предпринимательской деятельностью, нередко обращаются в арбитражный суд. В таких случаях лучше выяснить, сколько стоят арбитражные дела у специалиста, и предоставить ему необходимые материалы. После изучения ситуации и имеющихся в наличии документов юрист говорит стоимость арбитражного дела и озвучивает примерные сроки предоставления услуги.

Заключая договор (соглашение), стоит учесть, что цены на арбитражные дела могут включать транспортные и командировочные расходы, услуги связи, услуги на копировальные и печатные работы, доставку документов клиенту, другие.

Гражданские дела

Практически каждый человек сталкивается с конфликтными ситуациями, которые рассматриваются гражданским законодательством. Для разрешения спора многие узнают, сколько стоят гражданские дела в конкретном случае, и обращаются к специалистам. Опытный юрист для начала объяснит клиенту его права и расскажет о возможных последствиях, прежде чем назовёт стоимость гражданского дела и приступит к изучению материалов.

Видов помощи в решении подобных вопросов много, окончательные цены на гражданские дела зависят от конкретной ситуации, объема работ, необходимости оказания других услуг и прочих нюансов.

Уголовные дела

В жизни происходит немало ситуаций, когда человек сталкивается с уголовным кодексом и ему требуются услуги адвоката. В таких случаях узнают, сколько стоит уголовное дело, и, найдя надежного юриста, заключают с ним договор.

От наличия опыта адвоката зависит его квалификация, и, соответственно размер его гонорара. Если ситуация не слишком сложная, можно сравнить цены на уголовные дела у разных юристов и выбрать менее опытного, который за услуги возьмет меньший гонорар. Помимо уровня квалификации адвоката, на стоимость уголовных дел влияет уровень их сложности, репутация адвокатской фирмы, а также место ее расположения.

Иски, жалобы, возражения

Типовой иск или форма жалобы не всегда подходят для конкретного дела. Многие при необходимости обращения в различные инстанции, узнают, сколько стоят иски, жалобы, возражения у юриста, и поручают ему решить вопрос. Поскольку каждый подобный документ должен составляться в соответствии с определенными нормами, лучше всего выяснить стоимость иска, жалобы, возражения у специалиста, и предоставить ему необходимые полномочия.

У каждой юридической фирмы свой прайс лист на иски, жалобы, возражения, прежде чем остановиться на какой-то одной, желательно ознакомиться с отзывами клиентов о ней.

Прайс-лист на сайте организации

Цены актуальны на 2016-08-29, приведены исключительно как справочная информация, не являются публичной офертой, и могут быть изменены в любое время без предупреждения.

Для получения точной информации о стоимости просьба обращаться в организацию по указанным телефонам.

Хабаровск г., Дзержинского улица, 65, оф. № 905

Адвокат Марин Марковски

Адвокат Марин Марковски

Адвокат Марин Марковски практикува от 1975 година, като опитът му е изключително голям с водеща специалност наказателно право. В активната кариера на адв. Марин Марковски са преминали най-тежките наказателни дела на територията на Република България. Това са престъпленията против личността, длъжностни присвоявания, безстопанственост, дела свързани с европейските фондове, данъчни престъпления, контрабанда.

Принципът на адвокатската кантора е, че усилията и вложеният професионализъм и отговорност не се свързват с това дали делото представлява обществен интерес. Водещият принцип на кантората е „ние знаем, че всяко едно дело е съдба на хората, които търсят нашата помощ”.

Практиката на кантората е известна не само в България, но и в чужбина. Продължават поканите на украинския посланик в България за посещение в Украйна след оправдаването на украинския гражданин Александър Русов, който беше обвинен за убийството на бившия премиер Андрей Луканов. Цитирана е практиката на адвокатската кантората в Американската правна асоциация във връзка с тежестта и обема на делата, като са посочени примери в книгата “Убийството на Робърт Максуел”. Кантората обслужва и чужди граждани, препоръчани от италианското и от швейцарското посолство.

Освен практиката по наказателни дела, кантората специализира и непозволено увреждане, пострадали от престъпления, а изключително водеща част от работата на Кантората са транспортните престъпления си свързаните с тях пострадали. Резултатите от явяването по делата на адвокатите от Кантората ни дава гаранция да заявим, че поемаме ангажимент за 100 % успеваемост по дела за пострадали от ПТП, свързани със застрахователни обезщетения.

Дейността на кантората защитава ефективно интересите на тези хора, като не се ограничава само със спогодба със застрахователя, което е само една част от задължителните усилия. При необходимост, освен получената сума по спогодбата се завежда и гражданско дело, за да се получи максимално обезщетение.

Специализацията на кантората обхваща и защита по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди (ЗОДОВ), както и дела по Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито (ЗОПДНПИ).

Специализацията на работещите адвокати в кантората позволява защита по всички облигационни искове, както и искове по Закона за собствеността. В кантората има адвокати, които имат изключителна практика в тази област и великолепни резултати. Коректността на нашата кантора е общоизвестна, като започва с първоначалната консултация, при която клиентът получава отговор на въпроса ще трябва ли да се води дело, или не. Не завеждаме дела, ако не сме убедени предварително в успешния резултат.

Гаранциите, които нашата Кантора може да даде са коректност (държим клиентите да присъстват на делата, на които се явяваме) и отчетност. Хонорарите за водене на делата са съобразени с Наредбата за минималните размери на адвокатските възнаграждения, като се има предвид тежестта и характера на делото.

Майката на убития Ники към адвокат Марковски: Браво на сина ви за професионализма!

Аз бях в залата и те ме убеждаваха, че моето дете не се е мъчило, разказа Нонка Лилова

  • София, България
  • 07 Юни 2015, 09:51
  • 18813 прочита
  • 33 коментара

„Дори очакваната доживотна присъда нямаше да промени нищо в нашето семейство. Аз съм майка, която се гордееше с детето си. Бих пожелала на всяка майка да получава тази обич, която аз получавах 16 години от сина си“, каза Лилова.

По думите й, постановената присъда от 18 години за годишния Ники от Враца в подкрепа на обвиняемите Калин Димитров-Скинара, Иван Каменов-Цофъра и Ивайло Иванов-Акулата е минималната, след като им се приспадне времето, прекарано в ареста. „Съдът не признава, че той е убит по особено мъчителен начин“, обясни тя.

„Аз бях в залата и те ме убеждаваха, че моето дете не се е мъчило. Аз съм лекар“, каза тя относно пледоариите на защитниците на обвиняемите. По думите й, в месеца след побоя и преди да почине, Ники имал халюцинации, гръчове, които траели по един час, висока температура и т.н. „Това е особено мъчителен начин. Това е, с което аз се опитвам да заспя година и половина“, заяви опечалената майка.

Марин Марковски, чийто син Димитър представлява Скинара, заяви, че убийството на Ники безспорно е трагично събитие, но по въпроса дали то е било „по особено мъчителен начин“ трябва да се обърне внимание на детайлите. „Нашият клиент до този момент не е имал пресичане на червен светофар. Следователно съдът е отчел това нещо“, изтъкна той. „Единственият път към този извод е съдебно-медицинската експертиза“, допълни той.

Майката контрира, че Димитър Марковски чел манипулативно констатациите на лекарите. „Там пише, че синът ми имал обичайните оплаквания за такова състояние“, посочи тя и подчерта, че гърчовете, високата температура и т.н. са типични след жесток побой. По думите й адвокат Марковски не изчитал докрай изреченията и не уточнявал „за такова състояние“. Така в съда изглеждало, че Ники си бил добре.

„Браво на сина ви за професионализма“, обърна се тя към Марковски-старши. Лилова беше категорична, че ще обжалва 18-годишната присъда. Защитата също ще обжалва. „Има и въпросителни дали клиентът ни е участвал пряко в причиняването на смъртта“, каза Марковски.

В края на разговора той препоръча на младите хора „да си стоят вкъщи и да наблягат на книгите, вместо да ходят по дискотеки“. „Да, и да бъдат охранявани“, репликира язвително Лилова. /БЛИЦ

Адвокат Марковски: Обвиненията към Иванчева са съмнителни! Искаме свобода

Бизнесменът Александър Ваклин, който твърди, че е изнудван от кмета на «Младост» говори пред Bulgaria ON AIR. В събота се появи информация, че парите от подкупа са му върнати от прокуратурата, но той отрича.

Още по темата

Припомняме, че Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова бяха задържани зрелищно в началото на миналата седмица. Съдът постанови двете задържани, заедно с бившия кмет на «Младост» Петко Дюлгеров да останат в ареста.

Според адвоката на кметицата — Марин Марковски, двете обвинения на прокуратурата са съмнителни и трудно доказуеми.

«Бизнесменът Александър Ваклин твърди, че Десислава Иванчева му е поискала подкуп от 500 хил. евро на 13.04 в «Ринг мол» на Симеоновско шосе. Това е абсолютно невярно, защото на тази дата тя не е била там. Това ние ще го докажем ясно и категорично«, твърди в «България сутрин» защитата на Десислава Иванчева.

По думите му в протоколите на Александър Ваклин пише, че парите са поискани от Дюлгеров и бизнесменът никога не е срещал кметицата, освен един път — в нейния кабинет.

«Бизнесменът си прави изводът, че парите ги иска Иванчева, но това не е доказуемо. Той не съобщава факт, че тя ги е искала на определената дата. Просто си прави извод, че чрез тези хора тя иска сумата«, уточни още адвокатът пред Bulgaria ON AIR.

Марин Марковски отбеляза, че със самите пари има история, която буди меко казано усмивка.

«Пише се, че парите са върнати на бизнесмена. Ако наистина е така и той ги е вкарал в банка, това обвинение вече няма как да бъде доказано, защото белязаните пари вече ги няма«, заяви защитникът на кметицата на «Младост».

Адвокатът е категоричен, че ще искат от съда кметицата да бъде освободена веднага, защото няма доказателства за нейното задържане.

«Тази жена има присъствие на духа и тя ми заяви директно: «Г-н Марковски, не съм го направила това престъпление. Аз съм спокойна, чиста ми е съвестта«. Ще се борим за свободата», завърши Марковски.

Адвокаты Марковка

Адвокатская контора – учреждение, в котором практикуют адвокаты, лица, оказывающие юридическим и физическим лицам квалифицированную юридическую помощь. Ими также выполняется защита прав потребителей, интересов стороны, обратившейся к специалисту.

Когда возникает необходимость обратиться за помощью к адвокату в поселке городского типа Марковка?

  • Необходима защита по уголовным делам.
  • Требуется представление интересов стороны в суде.
  • Предстоит ликвидация предприятия.
  • Планируется обращение в арбитраж.
  • Желаете обжаловать налог или штраф.
  • Планируется судебный спор.
  • Есть необходимость составления жалоб на судебного пристава.
  • Требуется написать претензию в банк.
  • Нужна консультация адвоката.

Для обеспечения защиты собственных прав, многим гражданам доступна услуга от определенных служащих, которыми также располагает Марковкасемейный адвокат. Она предоставляется физическим лицам и их семьям, как абонемент на обслуживание по всем юридическим, правовым вопросам. Эта услуга позволит в любой момент обратиться за помощью к личному адвокату.

На рынке услуг легко можно найти узкоспециализированных служащих, которые предлагают любую помощь и хорошо разбираются в определенном направлении защиты.

  • Адвокат по уголовным делам специализируется на защите обвиняемого, подозреваемого в совершении уголовного преступления. Лицо действует независимо от суда, прокуратуры, органов следствия, исключительно в интересах заказчика.
  • Адвокат по недвижимости – решает вопросы в сфере владения, продажи, покупки недвижимого имущества: проверка, оценка, аудит, подтверждение законности совершенного действия, проверка документов, контроль заключения сделок и пр.
  • Адвокат по гражданским делам, решающий гражданские споры.
  • Адвокат по жилищным спорам.

Обращение к адвокатам поселка городского типа Марковка позволит отстоять свою правоту, защитить права, удостовериться в законности процессов, деятельности, документов и не только.

Еще по теме:

  • Закон об антирадаре О запрещенных антирадарах и законных высокоэффективных радар – детекторах О запрещенных антирадарах и законных высокоэффективных радар – детекторах. Возможно, вы уже знаете, как работают радар-детекторы. Обычный радар-детектор способен обнаруживать сигнал милицейского радара с помощью […]
  • Что такое закон растяжение Что такое закон растяжение С позиций неравновесной термодинамики всю человеческую популяцию можно рассматривать как открытую, неравновесную, самоорганизующуюся систему. Такие системы способны обмениваться энергией и веществом с внешней средой. Явления упорядочения в неравновесных […]
  • Адвокат на дежурства Дежурные адвокаты Об опыте организации защиты по назначению в Псковской области В связи с тем, что в Государственной Думе ФС РФ прошло второе чтение законопроекта № 127234-7 «О внесении изменений в статьи 31 и 37 Федерального закона “Об адвокатской деятельности и адвокатуре в […]
  • Заявление на отключение домашнего телефона образец Способы отключения стационарного телефона Ростелеком Приходилось ли вам уезжать надолго из дому? В командировку или отпуск, переезжать на другое место, не продавая при этом прежнее жилье? Естественно, что в такой ситуации хочется сэкономить на оплате коммунальных услуг. Одна из таких […]
  • Отпуск в рк по закону Новый Трудовой кодекс: право на отпуск сохраняется Отпуск по беременности или уходу за детьми / Фото с сайта ladyspecial.ru Пришло время отдыхать? Вам повезло. В новом Трудовом кодексе предусмотрена такая возможность. Продолжая начатую ранее тему о новом Трудовом кодексе РК (ТК), […]
  • Суды в городе кызыл МЕСТ НЕТ И СУДА НЕТ В прошлом году в Кызылский городской суд обратились несколько граждан, требуя от мэрии Кызыла обеспечить их детей местами в детских садах. Один из исков суд удовлетворил и обязал мэрию предоставить ребенку истца в первоочередном порядке место в одном из МДОУ […]
  • Пособие по прописке в чернобыльской зоне О прописке жены и будущего ребенка в Чернобыльской зоне Добрый день! Я прописан в Тульской области, в Чернобыльской зоне. Хочу прописать свою жену и будущего в своей ребенка в квартире в Чернобыльской зоне для получения всех ченобыльских льгот. Считается ли это мошенничествоми грозит ли […]
  • Как оформить карточку в метро кэш энд керри Как получить карту физическому лицу Вопрос, как получить карту metro cash and carry юридическому лицу или ИП легко решаем с помощью официального сайта и предоставления собственных документов. Чаще всего, карточку METRO приобретают ради оптовых покупок, предприниматели малого и среднего […]